Bajnokok Ligája

Mané: A Barca a világ legjobb csapata

A Liverpool kiválósága szerint a Bajnokok Ligája megnyerésének értékét mindig növeli, ha Messiéket sikerül kiejteni a sorozatból.

Sadio Mané remek szezont tudhat maga mögött, sok gólja mellett a rangadókon nyújtott kiemelkedő teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A 27 esztendős támadó azonban nem értékeli túl saját teljesítményét.

Mané

“Őszintén szólva, az egyetlen ok, amiért ilyen jól megy az a mögöttem lévő csapat. Maximálisan segítjük egymást és nagyon jó a kohézió, ami szerintem fontosabb a jó eredmény elérésében, mint 1-1 játékos teljesítménye.”

Mané számára ez a szezon jelentette az áttörést – Kép: Twitter

Mané tisztában van vele, milyen nehéz a katalánok ellen játszani, meg is adta a kellő tiszteletet a Liverpool mai ellenfelének.

“Fantasztikus élmény volt tavaly a Bajnokok Ligája döntőjében pályára lépni, de most a világ legjobb csapatával fogunk megmérkőzni, szóval a tavalyi tapasztalatokat kell felhasználnunk. A Camp Nou egy csodálatos helyszín, gyerekként élvezettel néztem a Barca és a La Liga meccseit. Egy ilyen stadionban játszani igazi kiváltság.”

A szenegáli szót ejtett korábbi csapattársáról, a most Barcelonában futballozó Philippe Coutinhoról is: “Egészen kivételes játékos és irigykedem, hogy a Barca megkapta őt. Még mindig egészen fiatal és igazán szorgalmas, sikeréhes, szóval megnehezíti majd a dolgunkat.”

Fel