Connect with us

Angol Foci

Manchester United: “a nyári átigazolási időszak várhatóan nem úgy fog zajlani, mint általában”

Manchester United: “a nyári átigazolási időszak várhatóan nem úgy fog zajlani, mint általában”


A Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward azt mondta: az idei nyárra vonatkozó, százmillió fontos átigazolásokról szóló pletykák nem veszik figyelembe azt a pénzügyi realitást, amellyel a futball szembenéz a koronavírus-járvány miatt.

A sajtó az elmúlt napokban azt írta, hogy az MU 200 millió fontot fizet majd a Tottenham Hotspur csatáráért, Harry Kane-ért és további 130 milliót költ a Borussia Dortmund ugyancsak angol válogatott középpályására, Jadon Sanchóra.

“Senkinek ne legyenek illúziói a labdarúgásra váró kihívásokkal kapcsolatban. A klubok számára – így számunkra is – a nyári átigazolási időszak várhatóan nem úgy fog zajlani, mint általában” – fogalmazott Woodward a Manchester United szurkolói fórumán.

Hozzátette: mint mindig, a csapat eredményességét tartják a legfontosabb szempontnak, de előbb látniuk kell a járvány iparágra gyakorolt hatását és egy átfogó pénzügyi képet, s majd csak azután beszélhetnek a normalitás visszatéréséről.

Woodward szerint nagyon szeretnék, ha csapatuk minél előbb újra pályára léphetne, de erre csak akkor kerülhet sor, ha az biztonságos. Először várhatóan csak zárt kapuk mögött rendeznek majd meccseket, de a futballélet akkor tér vissza a régi kerékvágásba, ha már a szurkolók is bemehetnek a stadionokba – tette hozzá.

Az angol Premier League küzdelmei – más európai bajnokságokhoz és nemzetközi sorozatokhoz hasonlóan – március közepén szakadtak félbe a világjárvány miatt.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci