Connect with us

Angol Foci

Májusban indul a sportélet a briteknél, az Everton olasz játékosa kiverte a biztosítékot

Májusban indul a sportélet a briteknél, az Everton olasz játékosa kiverte a biztosítékot


A brit kormány a sportszervezetekkel együttműködésben továbbra is azon dolgozik, miként lehet majd újraindítani a sportéletet, amikor – vélhetően május 8-án – könnyítik a járvány miatti korlátozásokat.

Kormányzati tisztviselők már tárgyalnak a logisztikai és az egészségügyi eljárásokról. A labdarúgó Premier League március 9. óta szünetel, és a tervek szerint június 8-tól folytatódik a játék.

Az Arsenal labdarúgóklub a jövő héten újra megnyitja játékosai előtt a London Colney edzőközpontot, egyéni edzések céljából. A futballistáknak továbbra is be kell tartaniuk minden óvintézkedést, egyedül utaznak, a tréning után pedig azonnal hazatérnek.

Az Everton labdarúgócsapata közleményben fejtette ki nemtetszését és csalódottságát, amiért 20 éves olasz játékosa, Moise Kean cheshire-i otthonában a felhívások és a járványügyi tiltások ellenére partit rendezett. Keant a buliban készített képek buktatták le, amik kikerültek az internetre és az angol bulvársajtó azonnal lehozta. Korábban Kyle Walkert, a Manchester City labdarúgóját marasztalták el hasonló eset kapcsán.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci