Connect with us

Kézilabda

Magyarországról igazolt edzőt és játékosokat a dunaszerdahelyi kézilabdaklub

Magyarországról igazolt edzőt és játékosokat a dunaszerdahelyi kézilabdaklub


Magyarországról igazolt vezetőedzőt és játékosokat a HC DAC Dunaszerdahely női kézilabdaklub.

    A cseh és szlovák csapatokból álló MOL Extraligában szereplő HC DAC vezetőedzője Debre Viktor lett, aki korábban a magyar férfiválogatott másodedzőjeként, legutóbb pedig a másodosztályú egri Eszterházy SC vezetőedzőjeként tevékenykedett.


    A klub honlapján Horváth Zoltán elnök úgy fogalmazott: olyan szakembert kerestek, aki fel tudja építeni a megújuló csapatot, és akit szakmai és emberi szempontból is elfogadnak a játékosok.


    “Debre Viktor abban hisz, hogy a sikert csak alázatos, kemény munkával lehet elérni. Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberről van szó, aki dolgozott már férfi és női csapattal is” – tette hozzá.


    A játékoskeret új tagjai közül a tapasztalt kapus, a párkányi születésű Oguntoye Viktória Debrecenből érkezik, és visszavonulását követően kapusedzőként szeretné majd segíteni a dunaszerdahelyi klubot. A balszélső Bízik Réka ezt megelőzően Érden, a jobbátlövő Élő Beatrix az osztrák Hypo Niederösterreich, a szlovák válogatott beálló Kristína Pastorková pedig a cseh SHK Veselí nad Moravou együttesében kézilabdázott.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda