Labdarúgás

Magyar labdarúgó-válogatott – Kleinheisler és Gyurcsó ismét a keretben

Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő három novemberi mérkőzésre kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott keretét, amelybe ismét meghívót kapott Kleinheisler László és Gyurcsó Ádám.

    Az olasz szakember a hétfői sajtótájékoztatóján bevezetésként azt emelte ki, hogy elhárult az a személyes ok, amely miatt a szeptemberi és októberi találkozókon nem számíthatott az NK Osijek középpályására. Rajta kívül Gyurcsó került Szőke Adrián helyére, aki így az U21-es válogatottnál gyűjthet még hasznos tapasztalatokat.


    A 24 mezőnyjátékosból és három kapusból álló keretben két olyan játékos van, aki még nem lépett pályára a válogatottban – Hegedűs Lajos és Kecskés Ákos -, de kerettagok már mindketten voltak.

Fotó: MLSZ


    A magyarok jövő csütörtökön Izland csapatát fogadják az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, a győztes kijut a részben hazai rendezésű, 2021-re halasztott kontinensviadalra. Ezt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Törökország válogatottját látják vendégül a Nemzetek Ligája B divíziójának ötödik és hatodik fordulójában.

Fel