Labdarúgás

Magyar Kupa: Zsóri góljával egy gólos Loki siker a Zsóry ellen

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a DVSC csapata a hétvégi bajnoki meccshez hasonlóan 1:0 arányban legyőzte a Mezőkövesd alakulatát.

A meccs első lehetőségére 7 percet kellett várni, ekkor Bódi Ádám 17 méterről lőtt, de a középre tartó próbálkozást Dombó hárította. A 14. percben Iszlai távoli lövése nem talált kaput. A 44. percben Damásdi beadása után Kusnyír lőhetett 11 méterről, de a mezőkövesdi kapus ismét védett. A második játékrész elején megsérült Albion Avdijaj, aki helyett Varga Kevin érkezett. Az 57. percben Varga Kevin távoli lövése ment el a bal kapufa mellett. Egy percre rá megtört a jég, megszerezte a vezetést a Loki: egy gyönyörű támadás után Barna kapta a labdát bal szélen, majd adott középre, ahol Zsóri remekül érkezett és a hálóba lőtt. A gól után felpörgött a meccs, a 65. percben Haris 18 méteres lövése ugyan jól csapódott, de sajnos nem talált kaput. Tíz perccel később egyenlíthettek volna a vendégek, de a közeli lövésnél Kosicky nagyot védett.

Fotó: MTI

A 84. percben Varga tekert Dombó kezébe. A 89. percben betalálhatott volna a Mezőkövesd, de előbb Kosicky védett, majd a vendég támadó a kapu fölé lőtt.  A múlt szombati, bajnokságban elért 1-0-s siker után a Magyar Kupában is is ugyanilyen arányban legyőztük a Mezőkövesdet, ezúttal a csereként beálló Zsóri Dániel 58. percben szerzett góljával, így előnnyel várhatjuk az áprilisi visszavágót. Forrás: DVSC

Magyar Kupa-negyeddöntő, első mérkőzés

DVSC-Mezőkövesd 1–0 (0-0)Nagyerdei Stadion, 1000 néző. Vezette: Andó-Szabó (Bornemissza, Garai)

DVSC: Kosicky – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna – Kusnyír, Haris, Csősz (Zsóri, 46.), Damásdi – Bódi (Pávkovics, 88.), Avdijaj (Varga K., 51.)

Mezőkövesd: Dombó – Eperjesi, Hudák, Szalai, Vajda – Pekár (Molnár G., 60.), Tóth B., Iszlai, Moutari (Farkas D., 73.)– Dragóner, Tóth M. (Drazic, 61.)

Gól: 1-0 Zsóri (58.)

Sárga lap: Haris (25.), Barna (27.), Tóth M. (29.), Bényei (66.), Dragóner (71.), Zsóri (90.)

Fel