Kézilabda

Ma este Szeged-Veszprém csúcsrangadó

Ma este rendezik a kézilabda bajnokság csúcsmeccsét a MOL-Pick Szeged – Telekom Veszprém találkozót, a mérkőzést a M4Sport 19 órától élőben közvetíti.

A meccsen sajnos továbbra sem lehetnek nézők, szurkolók, ezért hangulatában most nem fogja idézni a legendás csaták hangulatát az összacsapás.

A rangadóról így nyilatkoztak a főszereplők:

„Kemény meccs lesz, a Szeged a legnagyobb riválisunk Magyarországon. Szeretnénk visszaszerezni a korábbi dinamikát, hogy jó érzéssel utazhassunk a kölni Bajnokok Ligája négyes döntőre, amelyre ez a rangadó is egyfajta felkészülés lesz. Remélem, jól fogunk kézilabdázni a Szeged ellen, és folytatjuk a bajnokságban a győzelmi sorozatunkat” – mondta Rodrigo Corrales, a Veszprém kapusa.

„Nekünk és a veszprémieknek is rengeteg nehézségük volt az idén, de biztos vagyok benne, hogy az év első rangadójára ezt félretesszük. Keményen szeretnénk kézilabdázni, jó játékot és győzelmet tenni a karácsonyfa alá” – mondta Bánhidi Bence, a Szeged beállója.

„Nagyjából tíz nap telt el a legutóbbi meccsünk óta, márpedig kell a játék­idő, mielőtt Kölnbe utaznánk – mondta David Davis, a Veszprém edzője – Ez lesz az utolsó lehetőségünk pályára lépni a final fourig, ezért a felkészülés szempontjából különösen fontos a Szeged elleni találkozó.”

„Egyik csapat sem tudja meglepni a másikat – nyilatkozta a szegedi klub honlapjának Mikler Roland, a válogatott kapus. – Nagyon fontos, hogy precízen működjön minden játékelem, stabil legyen a védelmünk, pontosan támadjunk, és mi, kapusok is hozzá tudjuk tenni a magunkét. Az előző két meccsen, a Meskov Breszt és az Eger ellen is voltak biztató periódusaink, ha ezt a Veszprém ellen állandósítani tudjuk, nem lesz gond.”

Forrás: NSO

Fel