Labdarúgás

Ma este el Clasico a Király-Kupában-Játszik e Messi?

Ma este a Király Kupa elődöntőjében FC Barcelona-Real Madrid, kérdéses, hogy Lionel Messi pályára tud-e lépni combsérülése miatt.

A ma esti mérkőzés 21 órakor kezdődik és szerencsére a Sport2 élőben közvetíti. Messi játéka kérdéses, mert a Valencia elleni vasárnapi LaLiga mérkőzésen kapott egy rúgást a combjára, ápolásra szorult de cserét nem kért. Ernesto Valverde szerint semmi probléma nincs azzal, ha Messi nem lép pályára. Így nyilatkozott erről a mester:

Fotó: Marca

„Ha készen áll a játékra, játszani fog, ha nem, akkor nem. Nem gondolom, hogy azzal változnának az esélyek, hogy ő játszik-e vagy sem. Általában ugyanolyan stílusban futballozunk, pedig Leo az egymás elleni bajnoki meccsünkön sem játszott. Persze sokkal jobban örülnénk neki, ha bevethető lenne, de nem vállalhatunk kockázatot a sérültjeinkkel. Ahogy mással, úgy Messivel sem. Más lenne a helyzet, ha a szezon utolsó meccsére készülnénk”

Spanyol sajtóértesülések szerint Messi játszani akar a Reál ellen és ez jó hír a Barca szurkolóinak. Benne is van a meccsre nevezettek listáján.


A Real Madrid az utolsó edzésen a kapu előtti szituációkat gyakorolta és erről nézzünk meg egy pár felvételt is.

A Real Madrid kerete itt olvasható a ma esti el Clasicóra:

Úgy tünik Santiago Solari mindenkire számíthat ezen a nagyon fontos meccsen. A Real madrid nagyon jó formában érkezik a Camp Nou-ba és egy nagyon jó mérkőzést fogunk látni szerencsére élőben.

Fel