Kézilabda

Ma 17 órától a Magyar Kupában játszik a MOL-Pick Szeged

A Magyar Kupa négyes döntőjébe kerüléséért ma 17 órakor a Mezőkövesdet fogadja a MOL-Pick Szeged az újszegedi sportcsarnokban. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Valóságos mérkőzésdömpingje volt januárban a Mezőkövesdnek, mivel Buday Dániel vezetőedző csapata a Liga Kupa csoportkörében mind a hat találkozóját az esztendő első hónapjában játszotta le. Ma a mérkőzés egyértelmű esélyese a szegedi gárda, akinek természetesen kötelező a továbbjutás. A Mezőkövesd gárdája esetleg abban bízhat, hogy a vasárnapi BL csata nyomai még meglátszanak a tisza-parti fiúkon.

Fotó: MOL-Pick szeged

Hat meccséből négyet megnyert a Kövesd, azonban a DVTK-Egertől mindkétszer kikapott, így a körbeveréseknek köszönhetően csak a harmadik helyen végeztek. Első pozícióban zárt az egrieket kétszer legyőző HE-DO B. Braun Gyöngyös, míg az utolsó a pont nélküli Szigetszentmiklósi KSK lett.

A bajnokságban is túl van már a Mezőkövesd két összecsapáson. A 11. helyen álló Cegléd otthonában 20–20-as döntetlen játszottak, míg otthon a negyedik Csurgótól 36–21-es vereséget szenvedtek. Forrás: MOL-Pick szeged

Fel