Labdarúgás

Lukakuval és Mosessel erősítene az Inter

Szinte biztos, hogy Antonio Conte veszi át a milánói klub irányítását, akinek már konkrét tervei vannak az átigazolásokkal kapcsolatban.

Olasz lapok már hetekkel korábban megjelentették, hogy Antonio Conte megegyezett az Internazionale vezetőségével. A bejelentésre még néhány napot várni kell, hiszen egy mérkőzés még hátra van a Serie A-ból. A Sky Sports értesülései szerint Conte azonban nem tétlenkedik, már közölte a klub elöljáróival, kikkel szeretné megerősíteni a keretet.

Az egyik az a Romelu Lukaku, akit 2017 nyarán szintén szeretett volna leigazolni, amikor még a Chelsea trénere volt, ám a robusztus belga csatár akkor a Manchester United-et választotta. Lukaku néhány hete elmondta, egyszer mindenképp szeretné megmérettetni magát az olasz bajnokságban.

Lukaku

Lukaku 96 mérkőzésen 42 gólt lőtt eddig a United-ben, ám utolsó nyolc mérkőzésén nem talált be és Ole Gunnar Solksjaer inkább Marcus Rashfordot preferálja a középcsatár posztján.

A másik Victor Moses, aki gyakorlatilag Conte felfedezettje, hiszen az olasz csinált a Chelsea-nél jobbhátvédet az eredetileg támadóként futballozó nigériaiból. Moses jelenleg a Fenerbahce csapatát erősíti kölcsönben, miután a londoniak jelenlegi szakvezetője, Maurizio Sarri nem szavazott bizalmat neki. Mivel a 28 esztendős labdarúgó kölcsönszerződése 2020-ig érvényes, az Internek a Fenerrel és a Chelsea-vel is meg kell egyeznie az átigazolás létrejöttéhez.

Moses

Fel