Connect with us

Spanyol Foci

Lionel Messi is üzent a szurkolóknak

Lionel Messi is üzent a szurkolóknak


Lionel Messi is a közösségi médián keresztül üzent a szurkolóknak a koronavírussal kapcsolatban kialakult nagyon nehéz helyzetről.

Mindannyian nehéz napokat élünk meg – írta a közösségi médiában Lionel Messi, aki a Barcelona többi játékosához hasonlóan, a családjával együtt önkéntesen karanténba vonult. – Mindannyian aggodalommal figyeljük, mi történik a világban, és valamiképpen szeretnénk a segítségére lenni azoknak, akik közvetlenül vagy családtagjaik, barátaik révén érintettek a betegségben, továbbá azoknak, akik a kórházakban és a rendelőkben az első vonalban harcolnak a járvány megállításáért. Ezúton üzenem nekik, tartsanak ki, lélekben velük vagyunk!”


„Az egészség mindennél előbbre való. Kivételes időket élünk, be kell tartanunk azokat az előírásokat, amelyeket az egészségügyi szervezetek és a hatóságok hoztak. Csak így harcolhatunk hatékonyan a betegség ellen – folytattaMessi, aki az üzenete mellé a két kisebbik gyermekével, Mateóval és Ciróval közös képet posztolt. – Cselekedjünk felelősségteljesen, maradjunk otthon, hiszen most kiváló alkalmunk nyílik például arra, amire általában nem: együtt lehetünk a családtagjainkkal. Öleljük meg egymást, és reménykedjünk abban, hogy mielőbb sikerül győztesen kikerülnünk ebből a küzdelemből.”

Fordítás: NSO
1 Comment

1 Comment

  1. Mészáros Rozália

    március 15, 2020 at 11:14 de.

    Hiányzik a mérkőzés nézése, de az egészség előbbre való, túl leszünk a krízisen és jöhet a szórakozás !!!! VIVA BARCELONA !!!!! FIGYELÜNK !!!!

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci