Connect with us

NBA

Lebron James mezszámot vált Gianna Bryant emlékére és új szabályok az All-Star Game-en

Lebron James mezszámot vált Gianna Bryant emlékére és új szabályok az All-Star Game-en


A Los Angeles Lakers csapatának franchise játékosa Lebron James bejelentette, hogy mezszámot cserél barátja Kobe Bryant és lánya Gianna Bryant tiszteletére. Gianna a Mamba Akadémia csapatában a 2-es számmal kosarazott, ezért James az All-Star gálán a 2-es számot viseli majd.

A távozása óta eltelt három év volt szerintem a legboldogabb Kobe életében, mert a családjával, a lányaival tölthetett nagyon sok időt” – jelentette ki a háromszoros bajnok.

Fotó: Twitter

A Chicagóban február 16-án megrendezésre kerülő All-Star gálameccsen több rendhagyó szabálymódosítás is életbe lép a január 26-án elhunyt Kobe Bryant emlékére.

Az első három negyed elején rendre nulláról indulnak a csapatok, és az egyes játékrészekben mini jótékonysági meccseket vívnak egymással. A negyedik, időmérés nélküli negyedben aztán kiírják az állást az addig dobott pontok alapján, majd a vezető csapat eredményéhez hozzáadnak 24-et – Kobe Bryant mezszámát. Az így kapott szám lesz a cél a két csapat számára: amelyik előbb eléri, az nyeri meg a mérkőzést.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több NBA