Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB II – Korhut Mihály visszatért Debrecenbe

Labdarúgó NB II – Korhut Mihály visszatért Debrecenbe


A labdarúgó NB II-ben szereplő Debreceni VSC leigazolta Korhut Mihályt, a klub saját nevelésű, válogatott játékosát.

    A 31 éves, 22-szeres válogatott balhátvéd egy rövid kaposvári kölcsönjátékot leszámítva csak a DVSC-ben szerepelt Magyarországon. Legutóbb a görög Arisz Szaloniki, előtte pedig az izraeli Hapel Beer-Seva együttesét erősítette. Visszatérését Szabó Péter klubelnök jelentette be a szerda délelőtti DVSC-Nyíregyháza edzőmérkőzés előtt a Nagyerdei Stadionban. Az 1500 néző előtt rendezett találkozót a hazaiak nyerték 4-0-ra, Korhut végigjátszotta a második félidőt.


    A lefújás után a játékos az M1 aktuális csatornán elmondta, tárgyalt a hosszabbításról az Arisznál, de az “nem valósult meg, nem sikerült”. Elárulta, több helyről is volt megkeresése, például Ciprusról, Izraelből és Magyarországról, de közben a DVSC nagy átalakuláson ment keresztül, és korábbi csapattársa, az immár sportigazgatóként tevékenykedő Tőzsér Dániel megkereste, felvázolta a célokat, a terveket, és közölte, szívesen látnák újra Debrecenben.


    “Nem esett jól, amikor láttam, hogy a DVSC kiesett, nem gondoltam, hogy erre valaha sor kerül. Debrecenre és a klubra az otthonomként tekintek, a Lokinak és a városnak is sokat köszönhetek, ezért úgy éreztem, ha ebben a szituációban a csapat segítségére lehetek a célok elérésében, akkor jövök” – magyarázta Korhut.


    Hozzátette, a szurkolók és a város is megérdemli, hogy a csapat a régi fényében tündököljön, ezért már az első NB II-es idényben az élvonalba jutás lesz a céljuk.


    A másodosztály új idénye augusztus 2-án rajtol, az átigazolási időszak ugyanakkor szeptember 22-ig tart.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci