Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Véglegesítették Osztermájer Gábor kinevezését Pakson

Labdarúgó NB I – Véglegesítették Osztermájer Gábor kinevezését Pakson


Osztermájer Gábor vezetőedző már nem ideiglenes megbízatással irányítja a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC csapatát.

    A Tolna megyei klub honlapja pénteken arról számolt be, hogy Osztermájer kinevezését véglegesítették, szerződése nyárig érvényes.


    A 41 éves Osztermájert november 4-én nevezték ki a paksi együttes élére, ahonnan egy nappal korábban távozott a nyáron érkezett Tomiszlav Szivics. A Paks akkor 11 forduló után a tizedik helyen állt a tabellán.


    Osztermájer első megbízatása csak a soron következő, Kisvárda elleni hazai mérkőzésre szólt, végül azonban ő irányította a csapatot az őszi szezon hátralévő részében. A bajnokságban öt mérkőzése közül kettőt megnyert, egy döntetlen lett, kettőt elveszített. Az együttes így változatlanul a tizedik a 12 csapatos bajnokságban, azonos pontszámmal a már kieső helyen álló újonc Zalaegerszeggel.


    A Paks Osztermájer vezetésével a Magyar Kupában nyolcaddöntőbe jutott – a harmadosztályú Credobus Mosonmagyaróvárt győzte le vendégként 4-0-ra -, ahol a szintén harmadik vonalban szereplő Pécsi MFC-vel találkozik.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci