Labdarúgás

Labdarúgó NB I – Súlyos vereséget szenvedett a Loki Kaposváron

Az újonc és sereghajtó Kaposvár 4-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

    A Somogy megyei együttes sorozatban nyolc elveszített bajnoki mérkőzés után nyert, saját közönsége előtt pedig négy vesztes meccs után győzött újra.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC-Debreceni VSC 4-1 (2-0)

Kaposvár, 1169 néző, v: Bognár
    gólszerzők: Balázs (10.), Nagy R. (45., 50.), Tömösvári (91.) illetve Adeniji (51.)
    sárga lap: Vachtler (42.), Ádám (57.), illetve Tőzsér (42.), Szatmári (74.)

 Kaposvár:
    
Pogacsics – Vachtler, Úr, Szabó A., Fodor (Hadaró, 70.) – Szakály A., Nagy J. – Nagy R., Balázs (Nagy K., 85.), Csiki (Tömösvári, 89.) – Ádám  

 Debrecen:
    
Kosicky – Bényei (Kundrák, 76.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Haris – Varga K. (Kinyik, 58.), Bódi, Tőzsér, Trujic (Adeniji, a szünetben) – Garba

    Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, legalábbis ami a kapura lövéseket illeti: mindkét oldalon hétszer próbálkoztak gólszerzéssel, ebből négy alkalommal a kaput is eltalálták, gólt viszont csak a hazaiak szereztek a szünetig. A Kaposvár már a 10. percben vezetett, és bár a Debrecen igyekezett egyenlíteni, többet is volt nála a labda, a félidő vége előtti pillanatokban ismét a hazaiak örülhettek, akik így megnyugtató előnnyel vonulhattak az öltözőbe.

Fotó: DVSC


    Fordulás után a gólok tekintetében kétperces adok-kapok következett, előbb a hazaiak növelték tovább az előnyt, egy perccel később viszont a DVSC szépített. A gyors gólváltás után a félidő túlnyomó részében inkább a vendégek erőltették a támadásokat, a kaposvári védelem azonban állta a rohamokat, és végül otthon tartotta a három pontot, a hajrában ráadásul még egy gólt szerzett.

Fel