Labdarúgás

Labdarúgó NB I – Pontot rabolt Székesfehérvárról a Puskás Akadémia

A találkozót emberhátrányban befejező Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent ért el a MOL Fehérvár FC otthonában kedden, a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.


OTP Bank Liga, 15. forduló:

MOL Fehérvár FC – Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)

Székesfehérvár, zárt kapuk mögött, v.: Bogár
    gólszerző: Bamgboye (59.), illetve Knezevic (19.)
    sárga lap: Fiola (91.), illetve Mance (3., 79.), Baluta (50.), Plsek (60.), Nagy Zs. (69.)
    piros lap: Mance (79.)

    Fehérvár:
    
Rockov – Rus (Bolla 54.), Stopira, Musliu (Fiola 71.) – Bamgboye, Alef, Nyári (Géresi 54.), Houri, Hangya – Zivzivadze (Nikolics 67.), Petrjak

    Puskás Akadémia:
    
Tóth B. – Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. – Plsek – Slagveer, Knezevic (van Nieff 64.), Baluta (Joao Nunes 82.), Kiss T. (Deutsch L. 86.) – Mance

    Eseménytelenül telt a mérkőzés első negyedórája, majd Josip Knezevic bombagóljával vezetést szerzett a Puskás Akadémia. Hátrányba kerülve a Fehérvár támadott többet, de próbálkozásaikban kevés elképzelés volt, a vendégek a szünetig jóval veszélyesebbnek bizonyultak.


    A fordulást követően tovább rohamoztak a hazaiak és sikerült kiegyenlíteniük, Funsho Bamgboye volt eredményes. A hajrára megfogyatkozott a Puskás Akadémia, miután Antonio Mancét második sárga lappal kiállította a játékvezető, de a vendégek sikeresen megőrizték a döntetlent a meccs végéig.

Fel