Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Pakson is kikapott a Honvéd

Labdarúgó NB I – Pakson is kikapott a Honvéd


A Paksi FC házigazdaként 3-1-re legyőzte a Budapest Honvéd csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi játéknapján.

    A hazaiak négyéves nyeretlenségi sorozatukat szakították meg a kispestiekkel szemben, ugyanis 2015 augusztusa óta 11 mérkőzésen hétszer kikaptak és négyszer döntetlent játszottak a fővárosi riválissal.
    Az előző idényben negyedik és kupadöntős Honvéd mostani kudarcával továbbra is pont nélkül áll.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Paksi FC-Budapest Honvéd 3-1 (2-0)

M

Paksi FC:
  
Holczer – Osváth, Lenzsér, Fejes, Szabó J. – Papp, Berdó, Bartha, Remili (Cseke, 67.) – Hahn (Windecker, 81.), Könyves (Böde, 86.)

Budapest Honvéd:
 
Berla – Batik, Kamber, Lovric – Uzoma, Ikenne-King, Moretti (Moutari, 75.), Banó-Szabó, Kukoc (Egerszegi, 57.) – Kulacs (Cipf, 57.), N’Gog

M

    Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott, viszont komoly helyzet egyik fél előtt sem adódott. Később mindkét csapat beadásokból veszélyeztetett, ugyanakkor a csatárok ha centikkel is, de lemaradtak a labdáról, így gól továbbra sem született, mígnem a vendégek védelmi megingását kihasználva Remili juttatta előnyhöz hazaiakat. A szünet előtt a kispestiek egyenlítését Holczer bravúros védéssel akadályozta meg, míg a túloldalon Hahn nem hibázott, így a lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks kétgólos előnnyel vonulhatott szünetre.

M


    A sérülésektől tizedelt kispestiek a folytatásra sem tudtak újítani, sőt a paksiak egyre nagyobb fölényben futballoztak, harmadik találatukkal pedig eldöntötték a három pont sorsát, előnyük akár tovább nőhetett volna, de Remili emelése a keresztlécen csattant. A hátralévő időben a vendégek erejéből már csak a szépítésre futotta, a hajrában már hiába gyakoroltak nyomást a sokkal koncentráltabban, határozottabban és pontosabban futballozó Paksra.

T
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci