Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Orosz Pál: nagy céljaink vannak, szeretnénk még jobbá tenni a csapatot

Labdarúgó NB I – Orosz Pál: nagy céljaink vannak, szeretnénk még jobbá tenni a csapatot


Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója úgy véli, a magyar bajnok Ferencváros jó kerettel rendelkezik, de ezt szeretnék még tovább erősíteni.

    Orosz az M1 aktuális csatornán elmondta, a frissen igazolt Bogdán Ádám érkezésével már “három nagyon jó” kapusuk van Dibusz Dénessel és Gróf Dáviddal. Kérdésre elárulta: a kezdő hálóőr, Dibusz szerződtetésének szándékával nem kereste meg a klubot senki.


    “Elég kompakt csapat most a Ferencváros, mutatja ezt az is, hogy nagy előnnyel sikerült megnyernünk a magyar bajnokságot” – fogalmazott. Leszögezte: jó játékosállománnyal rendelkeznek, és noha lesznek mozgások, “nem kell arra gondolni, hogy felforgatjuk a csapatot, tekintettel arra, hogy a mi nagy erényünk, az az egység”.


    Mint mondta, hiányposztok nincsenek a csapatnál, olyan posztok vannak, ahol még adott esetben erősíteni tudnak a kereten.


    “Minden posztra megfelelő játékosokkal rendelkezünk már most is, de nagy céljaink vannak, és ezekhez mérten szeretnénk még jobbá tenni a csapatot. Úgy gondolom, hogy a Ferencváros jelen pillanatban egy klasszikus Európa-liga-csoportkörös klub” – fejtette ki. Hozzáfűzte: a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő csapatok más lehetőségekkel rendelkeznek. – “Úgy vélem, hogy ez még nem az a polc, ahol jelen pillanatban tartunk, de természetesen ez a cél.”


    Hangsúlyozta, az elmúlt idényben az Európa-liga csoportkörében szerepeltek, és bár nem keserednek el akkor sem, ha idén is oda jutnak, mindent megtesznek az előrébb lépésért.


    A címvédést óriási dolognak nevezte, és egyértelmű célként jelölte meg a következő esztendőre is a bajnoki címért való küzdelmet.


    Orosz előre tekintve elmondta, a felkészülést július 17-én egy ausztriai edzőtáborral kezdik meg a zöld-fehérek. A Bajnokok Ligája első két selejtezőkörének sorsolását – amint azt jelezte – augusztus 9-10-én tartják, a selejtezők pedig egy mérkőzésen dőlnek el, kivéve a BL utolsó kvalifikációs körét.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci