Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Nem volt gól a Honvéd – Újpest meccsen

Labdarúgó NB I – Nem volt gól a Honvéd – Újpest meccsen


Gól nélküli döntetlent hozott a Budapest Honvéd és az Újpest fővárosi rangadója a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.


OTP Bank Liga, 16. forduló:
Budapest Honvéd FC-Újpest FC 0-0

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2937 néző, v.: Solymosi
    sárga lap: Nagy G. (44.), Banó-Szabó (93.), illetve Nwobodo (43.), Burekovic (46.)

Budapest Honvéd:
   
Tujvel – Batik, Kamber, Lovric – Uzoma, Kesztyűs (Kukoc, 91.), Vadócz (Banó-Szabó, 68.), Nagy G., Aliji – Lanzafame, Moutari (Cipf, 87.)

Újpest:
   
Banai – Pauljevic, Heris, Ristevski, Burekovic – Sankovic – Onovo, Nwobodo, Zsótér, Bjarnason (Simon, a szünetben) – Feczesin

    Az első félidőben a mezőnyben küzdött egymással a két csapat, előbb a vendég újpestiek irányítottak, a szünet előtt viszont a házigazda kispestiek kerültek némi fölénybe. Ez azonban csak lehetőségek kidolgozásában mutatkozott meg, a gólveszélyes befejezésekkel ugyanis mindkét csapat adós maradt.


Budapest, 2019. december 14. Djordje Kamber (b) a Honvéd és Feczesin Róbert, az Újpest játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Újpest FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. december 14-én. Hátul: az újpesti Kire Ristevsi. MTI/Koszticsák Szilárd


    A második félidő első jelentősebb eseményeként a 60. percben Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője már a második sárga lapos figyelmeztetését kapta meg, így – a szezonban nem először – kiállították. Az első felvonáshoz képest jobb iramú folytatásban némi újpesti mezőnyfölény mellett továbbra is hullámzó volt a játék, a kapuk azonban továbbra sem forogtak veszélyben, mert az utolsó passzoknál rendre hibáztak a játékosok.


    A két együttes legutóbbi hat összecsapásából az ötödiken született döntetlen, ezeken negyedszer nem esett gól.
1 Comment

1 Comment

  1. Juhász

    december 15, 2019 at 3:01 du.

    Kritikán aluli volt a honvéd játéka és ami szomorú ezt az edző félidőben sem vette észre. Nem cserélt, nem próbálta felrázni a csapatot. A leg dühítőbb az volt amikor 89 percben le vetkőztette Cukocsot és 91 percben akarta be cserélni!! MINEK???!! Értelmetlen labda ívelgetésekkel és oldal passzokkal kínlódott a honvéd.

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci