Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Nem esett gól az éllovas és a második helyezett mérkőzésén

Labdarúgó NB I – Nem esett gól az éllovas és a második helyezett mérkőzésén


Az éllovas MOL Fehérvár gól nélküli döntetlent játszott közvetlen üldözőjével Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

    A székesfehérvári csapat az egy ponttal is az élen maradt, a hazai együttes azonban hátrébb csúszhat az esti zárómérkőzés eredményétől függően.

    OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC 0-0

m

Mezőkövesd, 2642 néző, v.: Farkas
    sárga lap: Cseri (50.), Berecz (76.), Nagy D. (78.), illetve Milanov (54.), Futács (72.), Hangya (77.), Petrjak (82.), Nikolov (84.)

    Mezőkövesd:
    
Szappanos – Farkas D., Neszterov (Pillár, 44.), Katanec, Silye – Berecz, Karnyicki – Pekár, Cseri (Vajda, 83.), Molnár G. (Nagy D., 74.) – Zivzivadze

     Fehérvár:
    
Kovácsik – Nego, Rus, Musliu, Hangya – Nikolov, Elek – Kovács I. (Pantic, 71.), Milanov (Futács, 60.), Petrjak (Zsóri, 86.) – Hodzic
    
    Időnként jó játékot láthatott a közönség az első félidőben. A Mezőkövesd kezdett bátrabban, de azután a Fehérvár átvette az irányítást. A játékrész közepén nagy nyomás alá helyezte a hazai együttest, amely egy darabig át sem tudott jönni a félpályán. A végén azonban így is akadt helyzete.

m
    A szünet után hasonlóan folytatódott a mérkőzés, a két csapat sokáig nem vállalt fel nagy kockázatot, inkább arra ügyelt, hogy az ellenfél ne kerüljön helyzetbe. A hajrára felpörögtek az események, de akkor már sok volt a szabálytalanság, a reklamálás, emiatt “potyogtak” a sárga lapok, gól viszont nem született.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci