Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Nem a Szusza Ferenc Stadionban lesz az Újpest-FTC rangadó

Labdarúgó NB I – Nem a Szusza Ferenc Stadionban lesz az Újpest-FTC rangadó


Nem lehet a Szusza Ferenc Stadionban megrendezni a szombati Újpest FC-Ferencváros rangadót a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai döntése értelmében.

    “A Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege jelenleg nem megfelelő a játékra, ezért a továbbiakban az MLSZ nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, amíg a hiányosságokat fel nem számolják” – olvasható a szövetség honlapján.


    Az MLSZ tájékoztatása szerint az OTP Bank Liga tavaszi rajtja előtt a lila-fehér klub azt jelezte, hogy stadionja alkalmas mérkőzések rendezésére, de múlt szombaton a MOL Fehérvár elleni találkozón látható volt, hogy rendkívül rossz állapotban van a pálya. Az MLSZ ezért “külső szakértő bevonásával rendkívüli helyszíni szemlét rendelt el”, melynek során szabad szemmel nem látható hiányosság derült ki, ugyanis “a gyepesítést lezáró utolsó műveletet, a műszálak kötözését a kivitelező cég még nem végezte el”.


    “A pálya ilyen állapotban sérülésveszélyessége miatt nem alkalmas a játékra” – szögezte le az MLSZ, amely egyúttal jelezte, az Újpestnek új helyszínt kell megjelölnie az OTP Bank Liga huszadik fordulójában szombaton 19.30-kor kezdődő Ferencváros elleni hazai mérkőzésre.


    Az őszi szezonban az Újpest a pálya korszerűsítése, illetve a fűtésrendszer kialakítása miatt az Illovszky Rudolf Stadionban játszotta hazai találkozóit.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci