Labdarúgás

Labdarúgó NB I – Hosszabbított Hornyák Zsolttal a Puskás Akadémia

Meghosszabbította szerződését Hornyák Zsolt, a labdarúgó OTP Bank Liga második helyén álló Puskás Akadémia vezetőedzője.

    A felcsúti klub honlapján pénteken jelentette be, hogy a 48 éves szakember 2023 júliusáig szóló megállapodást írt alá.


    „Nagyon örülök a hosszabbításnak, hiszen folytatni tudom a két éve megkezdett munkát. Hiszem, hogy még az út elején járunk, a jövőben is bőven akad majd teendőnk – a következő két évemet is a kemény munkára szeretném alapozni” – nyilatkozta Hornyák Zsolt, akinek a jó eredmények elérése mellett az is a céljai között szerepel, hogy minél több fiatal játékost építsen be az együttesbe.


    „Jelenlegi keretünkben több olyan ifjú labdarúgó van, akiben óriási potenciált látok, és ha jól végezzük a munkánkat, nagyszerű futballistákat tudunk belőlük faragni” – tette hozzá a szakvezető, akinek irányításával a gárda tavaly a klub történetében először bronzérmet nyert az élvonalban, jelenleg pedig a harmadik MOL Fehérvár FC-t nyolc ponttal megelőzve áll a tabella második helyén.


    „Úgy vélem, Zsolt lendületes, bátor játékot hozott, amelyhez a mai napig ragaszkodik. Ez a felfogás tökéletesen illeszkedik az elképzeléseinkbe, boldogok vagyunk, hogy sikerült megegyeznünk, és tovább folyik a közös munka” – mondta Tóth Balázs klubigazgató.


    A Puskás Akadémia vasárnap a Mezőkövesdet fogadja a bajnokság 27. fordulójában.

Fel