Labdarúgás

Labdarúgó NB I – Gól nélküli Honvéd döntetlen Kisvárdán

A sereghajtó Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.

    A hazaiak immár hét meccs óta veretlenek a bajnokságban – sorozatban harmadszor játszottak 0-0-t -, a kispestiek pedig nyolc mérkőzés óta nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Kisvárda Master Good-Budapest Honvéd 0-0

Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Solymosi
    sárga lap: Aliji (36.), Kamber (59.)
    
    Kisvárda Master Good:
    
Minca – Melnyik, Ene, Rubus, Hej – Lucas, Cukalasz (Karaszjuk, 87.) – Navratil (Zlicic, 65.), Bumba, Sassá (Horváth Z., 65.) – Camaj (Jelena, 87.)

    Budapest Honvéd:
    
Tujvel – Mezgrani, Baráth, Kamber, Batik, Tamás K. – Gazdag, Hidi, Aliji (Szendrei, 60.) – Balogh N., Eppel (Zsótér, 86.)

    A házigazdáknál koronavírusos megbetegedése után visszatérhetett a kispadra a vezetőedző, Supka Attila, a vendégeknél pedig a hét közben menesztett Bódog Tamás helyett már az a Pisont István irányított, akivel az előző szezonban Magyar Kupát nyert a csapat.


    Az első félidőben a mezőnyjáték dominált, némi kisvárdai fölénnyel. Helyzetek csak elvétve alakultak ki, az egyik oldalon Melnyik két átlövése jelentett veszélyt, míg a hazai kapu előtt Eppelnek volt egy elpuskázott lehetősége. A játékrész utolsó harmadában rengeteg hiba tarkította a játékot.


    A szünet után aktívabbá váltak a fővárosiak, többet támadtak, a házigazdák pedig kontrákkal próbálkoztak. Ezek sokszor veszélyt jelentettek Tujvel kapujára, de vagy a hálóőr hárított, vagy célt tévesztettek a kisvárdaiak. A hajrában mindkét csapat hajtott a győztes gólért, de ez végül nem született meg, így maradt a döntetlen.

Fel