Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Edzőváltás Pakson

Labdarúgó NB I – Edzőváltás Pakson


A labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényében elsőként a Paksi FC váltott vezetőedzőt: kedden Osztermájer Gábor helyére Bognár György került.

    “Nehéz időszakban vették át a csapatot, de éltek a bizalommal, a csapatunk pedig a tavalyi szezon végeztével is NB I-es maradt. Úgy éreztem, az utóbbi időszakban már küzdöttünk egy pár problémával, melyekből aztán nem tudtunk kijönni, így váltanunk kellett” – indokolta a döntést Haraszti Zsolt ügyvezető a klub honlapján.

koszosz1.jpg
Fotó: Paksifc.hu


    Osztermájertől és segítőjétől, Sárai Györgytől nem köszönt el végleg a klub, ugyanis mindketten az utánpótlásban kaptak munkát.


    “Annak idején a tévézés miatt elhatároztam, nem vállalok NB I-es kispadot, de a szerepléseknek már másfél éve vége. Régóta szimpatizálunk egymással, sokszor volt szó az esetleges közös munkáról. Nagyon tetszik a klub felfogása, identitása is. Úgy gondolom, velem meg tud újulni a csapat, és komoly sanszot látok a jobb eredményekre” – fogalmazott a legutóbb Budaörsön dolgozó 58 éves Bognár György, aki az idény végéig írt alá.

udvbog1.jpg
Fotó: Paksifc.hu


    A Paksi FC négy forduló után egyetlen pontjával sereghajtó az élvonalban.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci