Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – Az MTK négy góllal győzte le a tartalékos Újpestet

Labdarúgó NB I – Az MTK négy góllal győzte le a tartalékos Újpestet


A rendkívül tartalékos Újpest házigazdaként 4-0-ra kikapott az MTK Budapesttől a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának vasárnapi játéknapján.


 OTP Bank Liga, 9. forduló:
Újpest FC-MTK Budapest 0-4 (0-3)

Szusza Ferenc Stadion, 1150 néző, v.: Solymosi
    gólszerzők: Prosser (4., 10.), Miovski (18., 93.)
    sárga lap:  Pauljevic (44.), illetve Prosser (11.)

    Újpest:
    
Németh M. – Kastrati, Nagy Zsolt (Varga B., 69.), Baosic, Pauljevic – Mitrovic – Hajdi (Laczik, 93.), Fehér C. (Szűcs Á., 87.), Stieber Z., Antonov  – Tallo (Büki, 87.)
 
    MTK:
    
Mijatovic – Balázs B. (Ikenne-King, 66.), Ferreira, Nagy Zsombor, Schön – Cseke (Biben, a szünetben), Mezei Sz. (Osei Clinton, 83.), Kata – Gera (Kanta, 83.), Miovski, Prosser (Lencse, 66.)
 
    A koronavírus-járvány által sújtott, így rendkívül fiatal csapattal kiálló Újpest – amely kérte a találkozó elhalasztását, de az MTK ehhez nem járult hozzá – támadásban és védekezésben is súlytalannak bizonyult az első félidőben. Középpályán a támadásépítés és az ellenfél akcióinak megszűrése sem működött, ritkán kezdeményeztek párharcot. Így az MTK szinte akadálytalanul építhette a támadásait, és a 18. percben már 3-0-ra vezetett.


    A második félidőben a hazaiak védekezése valamelyest feljavult, sokkal bátrabban és pontosabban támadtak. Az MTK magabiztos előnye tudatában némileg visszahúzódott, és már nem erőltette a támadásokat. A folytatásban helyzetekig is eljutott az Újpest, de a befejezésekkel nem volt szerencséje, illetve erőtlen volt az amúgy sokszor ígéretesen alakuló akciók lezárása. Érett ugyan a hazaiak becsületgólja, a mérkőzést azonban egy kontra végén a vendégek negyedik találata zárta.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci