Connect with us

Magyar Foci

Labdarúgó NB I – A másik újoncot is legyőzte a Mezőkövesd

Labdarúgó NB I – A másik újoncot is legyőzte a Mezőkövesd

A Mezőkövesd második mérkőzését is megnyerte a labdarúgó OTP Bank Liga 2019/20-as szezonjában: Kuttor Attila együttese azt követően, hogy a múlt héten a Zalaegerszeget győzte le, szombaton az élvonal másik újonca, a Kaposvár felett diadalmaskodott.


OTP Bank Liga, 2. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (1-2)

M


Kaposvári Rákóczi:
  
Pogacsics – Vachtler, Ur, Hegedűs D., Hadaró – Vojnovic (Jakimiv, 58.) – Nagy R., Szakály A., Nagy K. (Beliczky, a szünetben), Csiki (Nagy J., 70.) – Ádám M.

Mezőkövesd Zsóry FC:
    
Szappanos – Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai (Silye, 77.) – Berecz, Karnyicki – Pekár, Cseri (Vajda, 77.), Nagy D. (Sajbán, 86.) – Molnár G.

M
 
    Az első félidőben a vendégek jelentős mezőnyfölényben futballoztak, szinte teljesen beszorították a vendéglátókat, akik egy-egy beadásban vagy gyors kontratámadásban bízhattak. Előbbiből a találkozó elején be is talált a Kaposvár, amely több mint öt év után játszott újra hazai pályán élvonalbeli mérkőzést, de a Mezőkövesd gyorsan egyenlített. Igaz, Pogacsics óriási kapushibája kellett a gólhoz. Támadásban maradt a vendégcsapat, és a félidő derekán Cseri gyönyörű egyéni megoldásával – a támadó három védőn cselezte át magát nagyszerűen, mielőtt a sarokba gurított – megfordította a találkozót.

S
    A szünet után gyorsan eldönthette volna a mérkőzést Kuttor Attila csapata, de a helyzetek kimaradtak. A folytatásban is a mezőkövesdiek akarata érvényesült, csak rajtuk múlt, hogy nem lett nagyobb a különbség, a Kaposvár a kapura teljesen veszélytelenül játszotta végig a második félidőt.

M
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci