Labdarúgás

Labdarúgó NB I – A Kisvárda utolsó másodperces góllal legyőzte a Honvédot

A Kisvárda az utolsó másodpercben szerzett góllal 1-0-ra nyert a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.


OTP Bank Liga, 25. forduló:
Budapest Honvéd FC-Kisvárda Master Good 0-1 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Andó-Szabó
    gólszerző: Navratil (92.)

    Budapest Honvéd:
    
Tujvel – Uzoma Batik, Lovric, Tamás K. – Hidi – Nagy D. (Kocsis D., 79.), Nagy G. (Szendrei, 67.), Gazdag, Zsótér – Balogh N.
 
    Kisvárda Master Good:
    
Dombó – Melnyik, Ene, Prenga, Matheus – Ötvös (Karabeljov, 87.), Simovic, Zlicic, Bumba, Sassá (Navratil, 71.) – Camaj (Horváth Z., 71.)
 
    Az első félidőben közepes iram mellett tartósan egyik fél sem tudta irányítani a játékot. A kapuk előtt kevés lehetőség adódott, és azok egyike sem volt túl veszélyes. A csapatok inkább a biztonságra törekedtek, és a védekezésüket szervezték meg, amelyet nem akartak megbontani.


    A játék képében a szünet után sem állt be döntő változás. Többnyire a mezőnyben gyűrték egymást a játékosok, és miután a támadóknak ritkán sikerült létszámfölényt kialakítaniuk, illetve a védővonal mögé kerülniük, a kapuk változatlanul ritkán forogtak veszélyben. A mérkőzés egyetlen találata a 92. percben, a jelzett kétperces ráadás vége előtt két másodperccel esett. A szabadrúgás miatt kinyílt Honvédot megkontrázta a vendégcsapat, egy tértölelő keresztlabdával helyzetbe hozott Navratil pedig a tizenhatoson kívülről átemelte a kifutó Tujvelt.


    A Kisvárda három vereség után szerzett ismét pontot a bajnokságban, és egymást követően negyedszer nyert a Budapest Honvéd vendégeként.

Fotó: Honvedfc.hu

Fel