Connect with us

Spanyol Foci

La Liga: Nyert a Barcelona, Messi megsérült újra – további eredmények

La Liga: Nyert a Barcelona, Messi megsérült újra – további eredmények


A Barcelona csapata a Villarreal gárdáját fogadta kedden este a Camp Nou-ban. Messi kezdett és a csapat ismét győzni tudott 2:1-re, azonban beárnyékolta a sikert Messi sérülése, akit a combjával kellett ápolni az első félidőben. A második játékrészre már ki sem futott a többiekkel, konkrét információ nincs a sérülésről és főleg a kihagyás hosszúságáról.

M

Az első félidő elején hamar a 6. percben vezetést szerzett a katalán sztárklub, Messi csavarta a labdát szögletből Griezmann fejére a sárgák kapuja előtt és a francia világbajnok a felső kapufát érintve becsúsztatta a kapuba a labdát. 1:0

M

A 15. percben a tizenhatoson kívülről Arthur vállalkozott lővésre és a labda hatalmas erővel vágódott a léc alá, már 2:0 a Barca javára. Ekkor úgy tűnt, hogy nagyon sima gólzáporos győzelem lesz a Barcelonának. Azonban Santi Cazorla és a vendég gárda nem így gondolta. Cazorla aki nagy tiszteletnek örvend egész Spanyolországban bombázott a kapuba az első félidő lefújása előtt a 44. percben. Ezzel visszahozta a reményt a sárga mezeseknek, de a második félidőben már nem született több gól.

M

Az utolsó negyed órára beállt Ansu Fati is, aki kiválóan játszott és sokszor zavart keltett a Villarreal kapuja előtt. Egy büntetőt is összehozott de azt utóbb a VAR visszafújta. Messi sérülése aggaszthatja a Barca híveit, de inkább elővigyázatosságból cserélhették le a félidőben az argentin zsenit.

M

M

M

M
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci