Connect with us

Magyar Foci

Kuttor Attila és stábja szerződést hosszabbított Mezőkövesden

Kuttor Attila és stábja szerződést hosszabbított Mezőkövesden


Marad a jelenlegi edzői stáb Mezőkövesden, jelentette be a klub hivatalos honlapján.

Ezt írta a klub a hivatalos oldalán:

A mai napon a vezetőedző, és ötfős stábja is aláírta 2022-ig szóló, új szerződését.

Aligha meglepő, hogy már napok óta a Ferencvárosi TC elleni hazai bajnoki mérkőzés szerepel középpontban a Mezőkövesd Zsóry FCvonatkozásában, pénteken azonban egy ettől teljesen független eseményről kell még beszámolnunk.

Nincs is annál megnyugtatóbb dolog, mint, amikor egy nappal a bajnokság listavezetője elleni találkozó előtt a teljes edzői stábbal szerződést hosszabbít egy klub vezetése. Nos, Mezőkövesden ez történt, a mai napon ugyanis további három évről szóló megállapodásra került aláírás hat szakember, valamint a borsodi klub részéről. Ennek értelmében Kuttor Attila vezetőedző, Elek Norbert, illetve Tóth Mihályasszisztensedzők, Bukta Norbert kapusedző, Lázár Zsolt erőnléti edző, valamint Lugos Jotek József videóelemző 2022. Június 30-ig hosszabbított, avagy a következő időszakban is a jelenlegi szakmai stáb elképzelése szerint zajlik majd a munka az NB I-es csapatnál.

A mai napon vezetőedzőnk, és ötfős stábja is aláírta 2022-ig szóló, új szerződését.További sok sikert, és mezőkövesdi győzelmet kívánunk a folytatásban is!💪💪💪

Közzétette: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület – 2019. április 12., péntek
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci