Connect with us

Kézilabda

Koronavírus fertőzött a dánok olimpiai bajnok kézilabdása

Koronavírus fertőzött a dánok olimpiai bajnok kézilabdása


Pozitív lett a koronavírus tesztje Mads Mensah Larsen, olimpiai bajnok dán válogatott kézilabdázónak, aki jelenleg a német Rhein-Neckar Löwen játékosa-írja az M4sport.hu

A 28 esztendős játékos a múlt héten jelezte, hogy nem érzi jól magát, influenza-szerű tünetekre panaszkodott, így elvégezték rajta a tesztet, ami kimutatta, megfertőződött a vírussal. A játékos a következő 14 napban otthoni karanténban fog maradni családtagjai mellett.

” Múlt pénteken beteg voltam, még aznap teszteltem, de aztán újra jól voltam, mielőtt vasárnap este megkaptam volna választ. Nem mozogtam olyan környezetben ahol betegek lettek volna és tudtommal a csapattársaim sem” – írta Mensah az Instagram-bejegyzésében.

“Folyamatos kapcsolatban állunk a csapat orvosával, az egészségügyi osztállyal és a hatóságokkal, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy lelassítsuk a vírus terjedését. A játékosok és alkalmazottaink egészsége a legfontosabb számunkra” – mondta Löwen ügyvezető igazgató, Jennifer Kettemann. A klub további értesítésig felfüggesztette az edzéseket.

Forrás: M4sport
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda