Connect with us

Sportműsor

Koronavírus – A legújabb halasztások a sportvilágban

Koronavírus – A legújabb halasztások a sportvilágban


A koronavírus-járvány miatt továbbra is világszerte – így Magyarországon is – halasztják vagy törlik a különböző sporteseményeket.

    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton a honlapján közölte: miután a kormány pénteki határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lép életbe az országban, az iskolásokra vonatkozó döntést követően a szervezet március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát.


    Az Európai Karate Szövetség (EKF) arról értesítette a magyar szövetséget, hogy március 25. és 29. között – nem rendezik meg az – olimpiai kvalifikációs sorozatba is beletartozó – felnőtt karate Európa-bajnokságot, amelyre Bakuban került volna sor.


    Elmarad a Németország-Olaszország felkészülési labdarúgó-mérkőzés, melyet március 31-én Nürnbergben rendeztek volna meg, ezt a két érintett ország szövetsége jelentette be.


    Neil Kilgour, az edinburghi maraton igazgatója közölte, hogy nem tudják megrendezni a versenyt az eredetileg tervezett május 24-i időpontban. Az új dátumot várhatón hétfőn jelentik be.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Sportműsor