Connect with us

Spanyol Foci

Koeman: nagy takarítás Barcelonában, ez Messi döntését is komolyan befolyásolhatja

Koeman: nagy takarítás Barcelonában, ez Messi döntését is komolyan befolyásolhatja


Ronald Koeman az FC Barcelona újonnan kinevezett edzője gőzerővel intézi a jövő csapatának kialakítását. Több játékos megkapta az útilaput, olyanok is, akikre sokan a szurkolók közül nem is gondoltak volna.

A legújabb hírek szerint Ivan Rakitic, Samuel Umtiti is távozni kényszerül Koeman érkezésével. Rakitic Sevillában köthet ki, ha a két klub meg tud egyezni az átigazolás anyagi részleteiben. A horvát középpályás szerződése 2021-ig érvényes, ezért az anyagi herce-hurca. Umtiti felépült sérüléséből és egészségesen várja az új szezont, azonban az ő kontraktusa 2023-ig van érvényben a Barcával, és egyelőre semmilyen ajánlat nem futott be a világbajnok francia védőért.

A legmeglepőbb a távozók listáján Luis Suarez neve, aki gyakorlatilag abszolút alapembere volt évekig, a gránát vörös kékeknek. Suarez eltávolításával információnk szerint nagyot taszítanak Lionel Messin a klubváltás irányába. Közismert, hogy Messi és Suarez ragyogó kapcsolatban vannak egymással, a pályán és azon kívül is. Suarez spanyol sajtó szerinti valószínűsített átigazolása azt prognosztizálja a szimpatizánsoknak, hogy a hatszoros Aranylabdás argentin zseni tényleg komolyan gondolja a költözést a Camp Nouból.

Ronald Koeman a jelek szerint honfitársait favorizálja a jelenlegi alapemberekkel szemben. Memphis Depay érkezéséről már többször írt a spanyol sporthíradás. Egy biztos nagy átalakulás kezdődött el Barcelonában, ami alapjaiban változtathatja meg a katalán sztárcsapat összeállítását.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci