Connect with us

NBA

Kobe Bryant halála miatt gyász hét van Los Angelesben

Kobe Bryant halála miatt gyász hét van Los Angelesben


Kobe Bryant halála miatt teljesen felfordult az NBA Los Angelesben. Egyszerűen megállt az idő és csak a gyász van mindenhol, felfoghatatlan ami történt, hogy meghalt a legendás Fekete Mamba és 13 éves kislánya Gigi, valamint 7 további ember, akiket ugyanúgy vártak haza.

Ana Sebastian (Guatemala) Kobe tiszteletére látványosan izgatott borítót mutat Los Angeles-i Staples Center közelében.
Gyászoló guatemalai szurkoló egy emlékhely mellett – Fotó: MD

A Lakers vezetősége pszichológus kirendelését szorgalmazta a csapat mellé és nemcsak a játékosok hanem a technikai személyzetnek is. Úgy gondolják, hogy Kobe 17 éves kora volt tagja Lakers családnak és szó szerint olyan mintha egy családtagot veszítettek volna el. A csapat személyzete olyan informatív anyagokat is kapott, amelyek elérhetőek otthonaikban, és amelyekben mindenféle tanácsot kapnak a vasárnap bekövetkezett tragédia által kialakult lelki trauma kezelésére. Az NBA belement a keddi Clippers elleni bajnoki elhalasztásába, mert egy ilyen tragédia után nem lehet azonnal játszani, most a gyásszal foglalkozik mindenki Los Angelesben.

” A Los Angeles Lakers mindenkinek szeretne köszönetet mondani a kapott óriási támogatásért és részvétért ” – mondta a csapat a közleményében. “Ez nagyon nehéz idő mindannyiunk számára. Folytatjuk a Bryant család támogatását és további információk megosztását, amint elérhetővé válnak ezek.”

Egész Los Angeles gyászolja Bryant-et és lányát, a rajongók, akik a város különféle részein felállított rendkívüli emlékhelyeket látogatják meg a Staples Center környékén ahol le tudják róni kegyeletüket.

A rajongók az LA Live park közepén gyűlnek össze a Staples Center közelében.
Rajongók az LA Live parkban tisztelegnek az elhunytak előtt a Staples Center közelében- Fotó: MD

Megszólaltak a Boyz 2 Men és Puff Daddy slágerei az ” End of the Road” és ” I will be missing you”.

A Clippers-nek vasárnap este Orlandóban kellett játszania, mindössze néhány órával azután, hogy értesültek Bryant haláláról.

A Clippers edzője, Doc Rivers könnyek között nyilatkozott, amikor a mérkőzés előtt Bryantről kérdezték és beismerte, hogy fogalma sem volt arról, hogy mit is fog mondani csapatának, vagy hogy a játékosok hogyan néznek szembe ezzel a tragédiával, aztán a Clipperrs simán legyőzte az Orlando Magic-et. Rivers a győzelem után azt mondta a médiának, hogy a Clippers játékosok azt kérik, hogy zárják be az öltöző ajtaját és ne zavarják a játékosokat.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több NBA