Connect with us

NBA

Kobe Bryant egy igazi példakép volt – nézzék mit csinált

Kobe Bryant egy igazi példakép volt – nézzék mit csinált


Kobe Bryant emlékére rajongói “átneveztek” egy New York-i metrómegállót. Hatalmas űrt hagy maga után, igazi példakép volt, aki a kritikus helyzetek elől sem menekült el. Egy hónappal ezelőtt egy súlyos autóbaleset helyszínén ott maradt, hogy segítsen a hatóságok és a mentők kiérkezéséig a dugóban álló embereknek.

Igazi példaképként viselkedett a Fekete Mamba, nyugodjék békében!


    A vasárnap helikopterbalesetben elhunyt kosárlabdasztár tiszteletére a Fifth Ave/Bryant Park megálló nevében leragasztották a felirat első részét és egy saját gyártású Kobe táblával Kobe Bryant Parkká nevezték át a megállót hétfőn, minden bizonnyal ideiglenesen – írta a businessinsider.com.
    A fotót közzétették a közösségi média felületein.

Képtalálat a következőre: „fifth ave kobe bryant park”
Az átnevezett metró megálló New Yorkban


    A Los Angeles Lakers egykori játékosa 13 éves lányával, Giannával és hét másik utassal szenvedett helikopter-balesetet a kaliforniai Calabasasban. Az esetet senki sem élte túl.


    Az országban több helyszínen is megemlékeztek a 41 éves NBA-ikonról. New Yorkban a Madison Square Garden például lila és arany színeket öltött, a Los Angeles Lakers csapatának színeit. A New York Knicks és a Brooklyn Nets egymás elleni meccsét pedig egyperces néma megemlékezéssel kezdte.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több NBA