Angol Foci

Klopp: Rászolgáltunk a szerencsére

A Liverpool egy kései öngóllal gyűjtötte a három pontot a Tottenham ellenében, Jürgen Klopp szerint teljesen megérdemelten.

Töretlenül bíznak abban Liverpoolban, hogy a szezon végén végre megnyerik első Premier League címüket. Céljaik elérésében sokat érhet a tegnapi, a Tottenham ellen 2-1-re megnyert mérkőzésük. A győztes gól a rendes játékidő leteltekor érkezett, komikus körülmények között Toby Alderweireld lábáról került a labda a saját kapujába.

Az ominózus találat – Kép: Twitter

A „Vörösök” mesterét arról kérdezték a sors keze is szükséges-e a bajnokság megnyeréséhez: „Nem mennék ilyen messzire, de láttunk már rá néhány példát az utóbbi években, hogy ez bizony közrejátszhat.”

„A mérkőzés után azt mondtam a srácoknak, hogy 500.000 módja lehet egy mérkőzés megnyerésének, kétség kívül ez az egyik legcsúnyább módja. Szerencsére néha szükség van. A játékosok rengeteget küzdöttek ezért a kis mázliért, így minden elismerésem az övék” – dicsérte csapatát Klopp, akit már az eddigi eredmények is büszkeséggel töltenek el.

„Kilenc hónappal ezelőtt belekezdtünk ebbe a projektbe és most itt vagyunk. Talpon vagyunk a két legfontosabb sorozatban, ami minket illet. A játékosok rengeteget fejlődtek. Ha a szezon végén mienk lenne az arany, az az akarat diadala lenne.”

Fel