Connect with us

Kézilabda

Kézilabda: Hazatért a magaslati edzőtáborból a Szeged, szerdán meccset játszik a csapat

Kézilabda: Hazatért a magaslati edzőtáborból a Szeged, szerdán meccset játszik a csapat


Pihenéssel töltötték az elmúlt hétvégét a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapat játékosai, miután péntek este szerencsésen hazaértek a szlovéniai magaslati edzőtáborból, írja a delmagyar.hu.

Túlélték a tíznapos alapozást, szerdán 17 órától pedig már az első felkészülési mérkőzésüket játsszák a MOL-PICK Szeged játékosai. A Dabast fogadják ingyenesen megtekinthető találkozón az újszegedi sportcsarnokban. Ettől a héttől kezdve beindul a nagyüzem, december közepéig minimum egy összecsapás vár majd a Pastor-tanítványokra minden héten, kivéve a válogatottszünetek alkalmával.

A szezon legfontosabb, egyben legnehezebb, legfárasztóbb tíz napjaként jellemezte a roglai edzőtábort az ősi rivális Veszprémtől Szegedre öt év után visszatérő kapus, Mikler Roland, valamint a MOL-PICK rangidőse, a horvát válogatott védekező specialistája, Alen Blazevic.

Ez egy olyan időszak, amit nehéz végig csinálni, de iszonyatosan hasznos, mert itt kapunk egy megfelelő alapot – beszélt Mikler a magaslati edzőtáborról. – A hétvégén feltöltődünk, aztán hétfőtől dolgozunk tovább, szerdán pedig már következik az első edzőmeccs. Végre! – utalt arra, hogy szerdán 17 órától a Dabast, míg szombaton ugyanekkor az újonc Vácot fogadják.

Már a nyolcadik szezonját kezdi Szegeden, ezzel a legrégebb óta PICK-játékos a jelenlegi keretből Alen Blazevic.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy már a nyolcadik idényem jön. Csodálatos, hogy ennyi időt tölthetek itt, óriási elismerés. Ritkán fordul elő, hogy egy külföldi játékos szinte a teljes karrierjét egy csapatnál húzza le. Ami pedig Roglát illeti, mindennap keményen dolgoztunk. Videóelemzések, taktikai és erőnléti edzések voltak a programunkban. Biztos vagyok benne, hogy a szezon legnehezebb tíz napját éltük itt át, de tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos időszak ez jegyezte meg Blazevic.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda