Connect with us

Kézilabda

Kézilabda férfi: A Barcelona egyik legendája visszavonul

Kézilabda férfi: A Barcelona egyik legendája visszavonul


Ma könnyek között jelentette be visszavonulását Víctor Tomás, az FC Barcelona legendás kézilabdázója. A februárban 35. életévét betöltő klasszis szívproblémákkal bajlódik, így az idény végén kényszerből befejezi pályafutását.

Hatalmas teniszlabda aláírása Godó faluban 2007
Fotó: MD

“Ennek a bejelentésnek az az oka, hogy néhány hónappal ezelőtt olyan szívproblémát észleltek nálam, ami évről évre rombolja a szívemet” – mondta a játékos, és hozzátette, hogy ha folytatja ezt a magas profi szintet, az befolyásolhatja az “egészségemet és az életem”. 

Nemzetközi mérkőzésen a román Constanta ellen
Fotó: MD

„A klub orvosai súlyos szívproblémát fedeztek fel nálam. A szívem komolyabb terhelése problémát jelenthet és később is szeretnék majd normális életet élni, olyan egyszerű dolgok között, mint például a gyermekeimmel való játék vagy egy kerékpározás a családdal ”- magyarázta Tomas

Testvére, Carla, a focista együtt
Fotó: MD

“A jövőben normális életet akarok élni, de ha ezt akarom, abba kell hagynom a kézilabdát” – emelte ki a lényeget a visszavonuló szélső.

Számos céljának egyikét ünnepli
Fotó: MD

Az FC Barcelona bejelentette, hogy visszavonultatja Víctor Tomás mezszámát, a 8-ast.

A spanyol válogatottban 2004 és 2017 között 176 mérkőzésen 559 gólt szerzett, 2013-ban tagja volt a hazai pályán világbajnoki címet nyerő együttesnek, valamint a pekingi olimpián bronzérmes csapatnak is.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda