Angol Foci

Kepa Arrizabalaga komoly büntetést kapott a Chelsea-től

A Chelsea labdarúgócsapata hétfőn bejelentette, hogy megszületett a döntés Kepa Ligakupa döntőbeli fegyelmezetlensége ügyében és komoly büntetést róttak ki a 80 millió euróért vásárolt kapusra.

Kepának egy heti bérét kell befizetnie a csapat kasszájába büntetésként, amiért megtagadta a cserét az angol Ligakupa döntő hosszabbításában.

Szeretnék bocsánatot kérni az edzőnktől, Willytől, a csapattársaimtól és a Chelsea futballklubtól, s természetesen a szurkolóktól is. Többször nem fordul elő és tanultam az esetből , elfogadom a büntetésemet” – mondta Kepa.

„Megbeszéltem Kepával a problémát, jót beszélgettünk – mesélte Sarri. –Valóban félreértés történt, de elismerte hibáját. Elnézést kért tőlem, a játékosoktól és mindenkitől. A vezetőség dönt a büntetéséről, részemről lezártam az ügyet. A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, szomorú, hogy ez a jelenet beárnyékolja a produkciónkat.”

Kepa heti bére 190 ezer font, komoly összeget kell fizetnie azért, mert harcolt a klubjáért és nem fordított hátat a csapatának. Minden csak nézőpont kérdése.

Fel