Connect with us

Olasz Foci

Juventus – Sarri edző Ronaldo-t másik poszton fogja játszatni

Juventus – Sarri edző Ronaldo-t másik poszton fogja játszatni


Maurizio Sarri a Juventus új edzője elutazott Görögországba és megbeszélést folytatott Cristiano Ronaldo-val , aki éppen családi nyaralását töltötte. Sarri gyorsan le akarta tudni a nagyon fontos megbeszélést a csapat legfontosabb játékosával.

CR7

Sarri egy olyan hadrenden gondolkodik amivel új szín tudna vinni a csapat játékába. Egy olyan poszton akarja szerepeltetni CR7-t, amit a portugál nemzeti csapatban már játszott sokszor. Klasszikus 9-es pozícióban középcsatárként lesz az olasz edző szerint a hasznára a csapatnak. Ronaldonak ez tetszik mert így több gólt szerezhet mint bal oldali támadóként, ebben a rendszerben az ötszörös Aranylabdást fogják a legtöbbször keresni a támadások során a labdával.

Juventus

“Már korábban is edzhettem nagyszerű futballistákat, de Cristiano Ronaldo extra szintet képvisel köztük is, ő az a játékos, aki abszolút a világ legjobbja. Szinte minden rekordot megdöntött a labdarúgásban, de bízom abban, hogy segíteni tudok neki még néhány csúcs felállításában” – fogalmazott a portugál klasszissal kapcsolatban a sajtótájékoztatón Sarri.

Sarri szerint ebben a szerepkörben megdöntheti Gonzalo Higuain 38 gólos rekordját a Serie A történetében, amit az argentin csatár a Napoliban töltött egyik idényében állított be pont Sarri edzősködése idején.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Olasz Foci