Labdarúgás

Juventus, Dybala: “A klub tudja, hogy mit akarok”

Az utóbbi hetekben felröppent a hír, hogy Paolo Dybala eligazol a Juventustól, most tiszta vizet öntött a pohárba az argentin csatár és elmondta, hogy ő mit szeretne, és beszélt a közelgő Copa America-ról is.

Dybala

“Nagy megtiszteltetés a Juventus mezét viselni, és a szurkolók is minden tiszteletet megérdemelnek. Volt egy félreértés és arra azt mondták rám, hogy nem tisztelem őket, és klubot. Én elmondtam, hogy mit szeretnék a következő évben csinálni, itt akarok játszani a Juventusban. Természetesen mindenki tudja, hogy ez nem tőlem függ, a Juventusnak kell meghoznia a döntését, és a csapathoz még edzőt is kell szerződtetni, akivel az én ügyemet is meg kell beszélniük. De tudják, hogy itt akarok maradni.”

Fotó: Twitter

“Ez egy szép élmény. Örömmel játszom a futballtörténet két legfontosabb jelenségével, Messivel és Ronaldo-val.  Argentínával? Nagyon nyerni akarok. Az egész csapat ezt akarja, ez egy jó lehetőség számunkra és ez nagyon fontos az argentin emberek számára is. Nagy lelkesedéssel megyünk Braziliába, és reméljük, hogy egy nagyon szép és eredményes Copa Amerika lesz, és reméljük, hogy haza visszük a trófeát. “

Fel