Connect with us

Német Foci

Jürgen Klopp szürreális története a megnyert dortmundi bajnoki cím után

Jürgen Klopp szürreális története a megnyert dortmundi bajnoki cím után


A német edző hatalmas elvadult bulival ünnepelte 2011-ben a Borussia Dortmunddal megnyert bajnoki címet.

“Nagyon részeg voltam, ami néhány interjúban meg is lett örökítve” – írja le jelenleg a Liverpool edzőjeként dolgozó szakember, egy Amazon által készített Dortmundról szóló dokumentumfilmben.

Egy éjszakai bulizás után Klopp furcsa helyen tért magához. „Nem emlékszem semmire, teljes amnézia. Nem tudom, talán ezt még nem mondtam el senkinek. Valójában egy garázsban lévő teherautóban ébredtem fel. Egyedül. Emlékszem rá, hogy fogalmam sem volt az előző órákról – mondja a német.

„Felébredtem, kiszálltam a teherautóból és egy nagy gyárban találtam magam. Aztán átmentem az udvaron, és láttam egy férfi sziluettjét. Tehát fütyültem neki, mert nagyon hangosan tudok füttyenteni, és észrevettem, hogy a sziluett kissé lelassult. Tehát vártam, hogy ki az, és láttam Aki Watzke-t ( Hans-Joachim Watzke , a Borussia Dortmund vezérigazgatója). Tehát Aki és én voltunk az egyetlen emberek ebben a hatalmas udvarban. ”

Klopp története ezzel nem ér véget. Mindkettőnknek el kellett mennie onnan, hogy csatlakozzunk a bajnokoki partihoz, amelyet a Dortmund adott a városnak, tehát szállást kerestek. Mivel a várost a felvonulás miatt bezárták, nehéz volt bármit is találni, elég sajátos módon találták meg pihenőhelyüket.

– Aki megállított egy régi Mercedes teherautót az úton. Török fickó volt a furgonban. És Aki azt mondta: “Vigyél minket a városba.” – Nem, nem viszlek oda – felelte a srác. Aztán Aki beteszi a kezét a zsebébe, 200 eurót vesz ki, és azt mondja: “Tedd meg.” meglátta a pénzt a török, és azt válaszolja, hogy „rendben”.

– Aki elöl ül, én lefekszem. Próbáltam tovább aludni fejem oldalra téve, kicsit fáradt voltam. De hallgattam a „kot-kot-kot” -ot. Mi folyik itt? Azt hittem, álmodom. De nem. A csomagtartó tele volt csirkével ”- magyarázza Klopp.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Német Foci