Connect with us

Labdarúgás

Júniusban újra megrendezik Dabason az FC Barcelona nyári focitáborát

Júniusban újra megrendezik Dabason az FC Barcelona nyári focitáborát


Júniusban negyedszer rendezik meg Dabason az FC Barcelona nyári focitáborát, amelyen kétszázharminc 6-16 éves gyerek vehet részt – mondta el a település polgármestere hétfőn az M1 aktuális csatornán.

    Kőszegi Zoltán közölte: még 25-30 hely van, online lehet jelentkezni a Barca Academy Camp elnevezésű rendezvényre. 
    A tábor – hangsúlyozta – elsősorban az FC Barcelonáról szól, amely a katalán csapat futballfilozófiáját hozza el egy hétre Magyarországra. A gyerekeknek négy edzésük van naponta, emellett elméleti foglalkozásokon vesznek részt, sporttörténetet és nyelvet is tanulnak.

Perceken belül BARCA Academy Camp Dabas 2019 az M1-en! 😉📹📺⚽️

Közzétette: BARÇA Academy Camp Dabas – 2019. április 1., hétfő


    A táborba hét edző érkezik Barcelonából; minden csoportnak van egy magyar edzője és három-három csoportot – legfeljebb 30-36 gyereket – felügyel egy Barcelona-edző – ismertette.
    A polgármester szólt arról is, hogy miután egy dabasi kisfiú bejutott az FC Barcelona futballiskolájába, megkeresték a katalán sztárcsapatot az együttműködés reményében, és két évig tartott, mire eljutottak az európai igazgatóhoz. Miután megegyeztek, a katalánok nagyon elégedettek voltak a helyszínnel, pedig az ilyen táborok jobbára olyan nagyvárosokban vannak, mint például Amszterdam vagy London.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás