Connect with us

Kosárlabda

Ivkovics: a maximumot fogjuk kihozni magunkból

Ivkovics: a maximumot fogjuk kihozni magunkból


A maximumot fogja kihozni magából az osztrákok és a szlovének elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre készülő férfi kosárlabda-válogatott Ivkovics Sztojan szerint.

    “Körbe kell tekintenünk és megnézni az orvosokat, rendőröket és mentősöket, hogy ők milyen stresszben vannak. Ahhoz képest nekünk nincs stressz, hiszen a sportolók most is kiváltságos helyzetben vannak” – fogalmazott a szövetségi kapitány az M4 Sportnak. Hozzátette: a nehéz pillanatokban nem szabad a negatívumokra fókuszálni. – “Az a feladatunk, hogy győzzünk és felvidítsuk az országot, megpróbáljuk megmutatni a helyes utat, hogy ha nem foglalkozunk a negatívumokkal, csak a pozitívumokkal, akkor sikeresen lehet kijönni az adott helyzetből.”


    A 24 fős, bő kerettel eltöltött egyhetes kecskeméti edzőtáborról elmondta: várják a koronavírustesztek eredményeit, mert ez, és a játékosok egészségi állapota fogja eldönteni, ki lesz a 12-es keret tagja a selejtezőcsoportot két győzelemmel vezető magyar válogatottban, amely az osztrákokkal szombaton, a házigazdákkal két nappal később találkozik Ljubljanában.


    “A vírus abból a szempontból jól jött nekünk, hogy láttuk: amit eddig építettünk, az szilárd, erős. Ha nem is a legcsodálatosabb, legszebb emberek, az biztos, hogy a legjobb emberek itt vannak, rájuk lehet bízni az életünket, a válogatottat. Boldog szövetségi kapitány vagyok, úgy gondolom, hogy a maximumot fogjuk kihozni magunkból” – fejtette ki Ivkovics Sztojan.


    Hangsúlyozta: megvan a stratégia a szlovénok ellen is, de egyelőre csak az osztrákokra készülnek.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kosárlabda