Kézilabda

Itt tartják a női kézilabda BL final four sorsolását

A Sport TV hivatalos közleményben ismertette, hogy a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 sorsolásának Harmadik Félidő című műsoruk stúdiója ad otthont.

A női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét május 11-12-én tartják a Papp László Sportarénában. Az ezt megelőző egyik legfontosabb eseményt, a sorsolást pedig a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának megújult stúdiójában ejtik meg, erről a sportcsatorna hivatalos oldalán tájékoztatta a közvéleményt.

„Először fordul elő a sorozat történetében, hogy egy tévéstúdióban rendezzék a FINAL4 sorsolását. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az MKSZ és az EHF választása ránk esett, úgy gondoljuk, a férfi- és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítéseink színvonalának elismeréseként választottak minket. Szurkolunk azért, hogy mindkét magyar csapat érintett legyen a sorsoláson és persze az EHF FINAL4-on is” – fogalmazott Málnay B. Levente, a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke a sorsolással kapcsolatban.

Jelenleg még nyolc csapat, köztük két magyar verseng, hogy ott legyen a végső megméretésen. A címvédő Győri Audi ETO KC a dán Odensével, az FTC-Rail Cargo Hungaria az orosz Rosztov-Donnal mérkőzik meg a negyeddöntőben, a francia Metz Handball a román CSM Bucuresti, a montenegrói Buducsnoszt pedig a norvég Vipers Kristiansand ellen lép pályára az április első két hétvégéjén sorra kerülő negyeddöntőkben.

Forrás és kiemelt kép: Sport1tv.hu

Fel