Sportbulvár

Itt él jelenleg a levegő ura – Michael Jordan luxus otthonai szerte az USA-ban

Michael Jordan a világ egyik legnépszerűbb sportolója jelenleg is, pedig már sok évvel ezelőtt befejezte a profi sportkarrierjét. Jelenleg üzletemberként ténykedik és népszerűsíti szeretett sportját. Nézzük a több mint évi 100 millió dolláros bevétellel rendelkező Air Jordan milyen ingatlanokkal büszkélkedik.

https://sportkatlan.hu/michael-jordan-hazat-8-evig-nem-tudtak-eladni-felere-csokkent-az-ara-video/

Jordan megvásárolta a Charlotte Hornets többségi részesedését 2010-ben 175 millió dollár bruttó összegért, ezért legtöbb idejét Észak-Karolinában és Floridában tölti, mindkét helyen rendelkezik egy-egy gyönyörű otthonnal. A floridai Jupiterben épült háza a The Bear’s Clubban található, egy olyan közösségben, amelyet Jack Nicklaus híres golfozó tervezett. A 28 000 négyzetméteres házban 11 hálószoba, egy kétszintes őrház, kosárlabdapálya és egy szivarbarát médiaszoba található.A nettó értéke több mint 2 milliárd dollár ennek a floridai paradicsomnak.

Jordan a Charlotte Hornets tulajdonosa, és 1145 négyzetméter tóparti ingatlannal rendelkezik, közvetlenül a város előtt, Corneliusban, Észak-Karolinában. A Fox Sports szerint Jordan 2,8 millió dollárért vásárolta meg a házat 2013-ban, ami a Norman-tó és a The Peninsula Golf Club határán terl el.

Redfin becslése szerint az otthon most már becslések szerint 3,9 millió dollárt ér, tehát több mint egy millió dollárral növelte értékét, mióta Jordan eredetileg megvásárolta a csinos kis házat. A Lake Norman Media Group arról számolt be, hogy a ház 87 napig volt a piacon, mielőtt MJ megvásárolta volna 2013-ban. Az ingatlanleírás megjegyzi, hogy az otthon „szinte minden szobájából panorámás kilátással rendelkezik a tóra.

Minden idők legjobb játékosa birtokol egy luxus apartmant Charlotte belvárosában is nem messze a Hornets csarnokától, ahova sokkal könnyebben haza tud jutni egy-egy mérkőzés után.

Michael Jordan Észak-Karolinában épült háza:

michael jordan house lake view
michael jordan house front of house
michael jordan house pool
michael jordan house yard
michael jordan house private dock
michael jordan house front gate
michael jordan house foyer
michael jordan house kitchen
michael jordan house stairs
michael jordan house fireplace
michael jordan house basement
michael jordan house views
Fotók: businessinsider.com
Fel