Connect with us

Rajtrács

Íme a látványos óra, amelyet Richard Mille készített Kimi Räikkönennel

Íme a látványos óra, amelyet Richard Mille készített Kimi Räikkönennel

Kimi Raikkönen és az Alfa Romeo Racing valamint a Richard Mille karóragyártó cég egy egyedi tervezésű limitált mennyiségű órát dob piacra. Jelentették be az üzletet a Jégember jelenlétében még Szingapúrban.

Ez egy exkluzív modell, amelyet a rangos Richard Mille karóra gyártó dob piacra, és amelyet az F1-es sofőr és az Alfa Romeo csapata inspirált – ahol Kimi jelenleg vezet. RM 50-04- nek nevezték el, és színei utánozzák az együléses F1-es C38- as modellt: a szíj piros, a tok ugyanolyan fehér árnyalatú, mint az autó.

A stopper olyan kemény, mint a jeget képviselő Räikkönen, így ellenáll sok mindennek, amelyek intenzitása akár az 5000 G is bírja. Ráadásul fel van szerelve a legjobb tulajdonságokkal: tourbillon, ratrapant kronográf, nyomatékjelző és funkcióválasztó . Természetesen a felhasznált anyagoknak köszönhetően a teljes mechanizmus csak 7 grammot nyom: titán és szén az alapanyaga.

Az egyedi típushoz TPT-kvarcot és széntechnikát használtak – amelyet először Rafa Nadal órájában alkalmaztak – olyan anyagokról van szó, amelyek lehetővé teszik az óra színesítését.

Csak 30 példány kerül értékesítésre . Tehát mindenkinek, aki RM 50-04-t akar viselni, olyan gyorsnak kell lennie, mint a finn Räikkönennek és körülbelül 950 000 eurót kell fizetnie a vekkerért.

A finn pilóta ezt viselte a jobb kezén a szeptember 18-i bemutatón. “Én és Richard Mille ” – írta Instagram-üzenetében, amely több mint 134 000 kedvelővel rendelkezik.

View this post on Instagram

Me and @richardmilleofficial

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Rajtrács