Connect with us

Olasz Foci

Ibrahimovic a Milanban – ezt az ajánlatot tette a klub a svéd csatárnak

Ibrahimovic a Milanban – ezt az ajánlatot tette a klub a svéd csatárnak

Zlatan Ibrahimovic még mindig nagyon kapós a piacon és a Milan csapata Zvonimir Boban sportigazgató szerint, nagyon szeretné ha a svéd csatár náluk játszana a következő időszakban.

A horvát származású sportvezető, aki maga is hatalmas ikonja szeretett klubjának, a Radio Rai-nak adott interjújában megerősítette a hírt, hogy komolyak a Milan szándékai Zlatan leigazolásával kapcsolatban. Ennek megfelelően a milánói gárda meg is tette konkrét ajánlatát a veterán játékosnak.

Képtalálat a következőre: „zlatan ibrahimovic”
Fotó: Google

Az AC Milan fél évre nettó három millió eurós fizetéssel csábítja Ibrát, amit további egy évvel meghosszabbíthat a csapat, bizonyos feltételek teljesülése esetén. Ez pénzben gyakorlatilag ugyanannyi, amit korábban Ibrahimovic kért egy évre( 6 millió euró/ év). A kontraktus létrejöttét azonban nagyban befolyásolja az a tény, hogy a svéd gólvágó két éves szerződésben gondolkodik, amit a Milan nem akar garantálni, mert fél a sérülésektől és ezért az első fél év egy próbaidő lenne, amit további 12 hónap opcióval tudnának életbe léptetni.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Olasz Foci