Connect with us

Kézilabda

Hosszabbított Luka Stepancic Szegeden

Hosszabbított Luka Stepancic Szegeden


Szerződést hosszabbított klubjával Stepancic- írta meg a MOL-Pick Szeged csapatának honlapján

Íme a csapat közleménye:

2019-ben érkezett hozzánk, akkor kétéves megállapodást írtunk alá Luka Stepanciccsal. Horvát játékosunk nagy erőssége csapatunknak, éppen ezért további három évvel meghosszabbítottuk szerződését, amely így 2024. június 30-ig szól. Egy nagyon jó szellemiségű, kiváló sportolót ismertünk meg benne. Célunk nem változott: az álmainkat továbbra is szeretnénk megvalósítani” – nyilatkozta klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

Luka Stepancic a festőien szép tengerparti városban, a horvátországi Pulában látta meg a napvilágot, méghozzá 1990. november 20-án. 203 centiméter magas, jobbátlövő pozícióban szerepel. 2010-ben a horvát rekordbajnok Zagreb csapatában indult profi karrierje. 2016-ban igazolt Párizsba, a PSG együtteséhez. Három év után hagyta el a francia csapatot, és tavaly nyáron érkezett hozzánk. Érdekesség, hogy eddig csak kék színű csapatban szerepelt. Az NB I-ben eddig 13 meccsen lépett pályára, és 40 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában 10 összecsapáson 40 találatot jegyzett. Nős, egy fiúgyermek, Jakov édesapja.

Nagy öröm számomra, hogy ilyen hosszú távra tervezhetek Szegeden, ahol a családommal remekül érezzük magunkat. Itt mindenki imádja a kézilabdát, hihetetlen légkör veszi körül a klubot, nagyszerű érzés ehhez a közösséghez tartozni. Komoly célokért küzdünk, és ezeknek az elérésében szeretnék tevékeny szerepet vállalni. Egyre közelebb a felkészülés kezdete, amit nagyon várok, mert mindenki, a csapattársak, a szurkolók nagyon hiányoznak” – nyilatkozta Luka Stepancic.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda