Labdarúgás

Hosszabbított az ukrán jobb hátvéd Diósgyőrben

Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Serhii Shestakov- számolt be róla a diósgyőri klub honlapja.

” Amikor a jövőről beszélgettünk a menedzseremmel, mindig világossá tettem, hogy hiába több más klub érdeklődése, számomra a DVTK az első választás” – osztotta meg Serhii Shestakov. – “Szeretek Diósgyőrben játszani, baráti a hangulat az öltözőben, jó együtt dolgozni az edzői stábbal, kiválóak a körülmények, és jönnek az eredmények is. Igazából semmi nem szólt a váltás mellett. Ezzel a hosszabbítással a DVTK lesz az a klub, ahol a legtöbb időt töltöm pályafutásom során, ez is alátámasztja, hogy jó döntést hoztam 2017 végén. Továbbra is az az elsődleges célom, hogy végigjátsszam a lehető legtöbb mérkőzést, minél több gólpasszt adjak, és ha lehetőség adódik, akkor gólt is lőjek. A csapattal még egy nagy lépést kell megtennünk, hogy nagyobb célokért küzdhessünk, bízom benne, hogy sikerülni fog.”

Fotó: DVTK

Serhii Shestakov az elmúlt években alapemberré nőtte ki magát Diósgyőrben, szinte már el sem tudjuk nélküle képzelni az egyre sikeresebb csapatot” – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – “Nem csak a DVTK szakvezetése és a sportsajtó, hanem a szurkolók is elismerik a több poszton is bevethető bevethető ukrán labdarúgó teljesítményét.
Hamarosan újraindul a bajnokság, addigra szeretnénk lezárni azon a labdarúgók ügyét, akiknek nyáron lejár a szerződésük. Így maximálisan a játékra tudnak koncentrálni, nem vonja el a figyelmüket a jövőjükről zajló tárgyalássorozat. Örülök, hogy Shestával ilyen gyorsan sikerült megegyezni, és ma aláírtuk a szerződését.”

Az ukrán játékos 2017 decemberében lett diósgyőri labdarúgó, és az elmúlt időszakban 60 bajnokit játszott a DVTK színeiben. Ebben a bajnokságban megtalálta góllövő cipőjét, három fontos gólt szerzett ősszel.

Fel