Labdarúgás

Hogyan működnek pontosan az OK Fogadás fogadási tanácsadó szolgáltatásai?

Valószínűleg időről időre minden sportimádó ember fogad is. Egyesek számára ez időszakos szórakozást jelent, míg mások rendszeresen, akár minden nap is részt vesznek benne. Valaki csak azokra a mérkőzésekre fogad, amelyeket élőben is követni tud, ismét más úgy tekint a fogadásra, mint egy lehetséges bevételi forrásra, ezért mindenre fogad, aminek látja értelmét.

Fotó: OK Fogadás – www.okfogadas.hu

Létezik egy olyan szolgáltatás a piacon, amelyet sajnos nem minden fogadó ismer

Ezt úgynevezett „fogadási tanácsadónak hívják“, amely kifejezés egy olyan szolgáltatást takar, amelyben egy a sporteseményekre kötött fogadásokra szakosodott és azt professzionális szinten űző társaság kínál (általában) fizetett tippeket az Ön számára a sportesemények-, vagy azok részeredményeiről. Ön ezek alapján teheti meg tétjeit. Így, amennyiben nincsen ideje minden mérkőzés eredményéről saját elemzést készíteni, de ennek ellenére is a lehető legjobb tippeket szeretné megkapni, mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy éljen a fogadási tanácsadó kínálta lehetőséggel.

Jelenleg a belföldön elérhető legismertebb, és már az első pillantásra is legjobb fogadási tanácsadó az OK Fogadás. Az alábbi cikkben azt mutatjuk be Önnek, hogy milyen szolgáltatásokat takar ez a fogadási tanácsadó, és hogyan tudja a fizetett tippeket Ön is elkezdeni használni!

Fotó: OK Fogadás – www.okfogadas.hu

Hogyan működik pontosan az OK Fogadás által kínált fogadási tanácsadói szolgáltatás?

Az OK Fogadás fogadási tanácsadó professzionális szinten foglalkozik a mérkőzések-, vagy azok részeredményeinek megtippelésével. Más szavakkal fogalmazva: a fizetett tagság keretében az egyes sportmérkőzésekre, esetlegesen további olyan szolgáltatásokra, amelyekre lehet fogadni, tippeket kínál. Ez nem közvetlenül egy fogadási iroda, hanem egy olyan szolgáltatás, amelyet Ön aktiválhat, amennyiben szeretne hozzáférni a körültekintéssel kiválasztott és elemzett tippekhez.

További információkat a kiválasztás- és a tippek elemzési folyamatáról, valamint az OK Fogadás általános működéséről itt talál: https://okfogadas.hu/hu/knowhow. Az OK Fogadás munkatársai egy csapat olyan elemző, amelyek különböző sportágakra szakosodtak – mindezt azért, hogy tippjeikkel a lehető legjobb eredeményeket nyújtsák. Az alaptagság megfizetésével Ön átlagosan napi 2-3 tippet kap, általában rendkívül alaposan elkészített elemzések alapján. A www.okfogadas.hu egész weboldala és a VIP-szekció háttere remekül néz ki, amely rendkívül magas színvonalú.

A 30 napos tagság mindössze 12.990 forintba kerül

Amely tekintettel a biztosított szolgáltatásokra egy eléggé kedvező ár. Magában a VIP-szekcióban, ahova a tagság megfizetése után kap hozzáférést, az alaptippek mellett lehetősége nyílik kihasználni az úgyn. PRÉMIUM tippeket, amelyek megvásárolhatók. Ezek a tippek még biztosabbak, és minden nap valóban sok van belőlük, amely minden bizonnyal pozitívum!

Az OK Fogadás szolgáltatásai rendkívül magas minőségűnek látszanak, mindenkinek javasoljuk, hogy tegyen velük egy próbát! Amennyiben Ön is szeretne az iroda ügyfelévé válni, a következőképpen tud csatlakozni: 

  1. Lépjen be az OK Fogadás weboldalára.
  2. Válassza ki a tagság hosszát (leggyakrabban a 30 napos tagságot választják).
  3. Fizessen és lépjen be a VIP-szekcióba

Ennek a VIP-szekciónak a keretein belül kapja meg a megrendelt tippeket. Egyidejűleg itt van lehetősége esetlegesen további tippek vásárlására.

A különböző fogadási tanácsadók vizsgálatakor rendkívül ritkán találtunk még egy olyan átlátható információkkal dolgozót, mint az OK Fogadás. Nemcsak azért, mert a weboldalukon megtalálhatóak egyes csapattagok, valamint az irodájuk fotói, egy sor referencia, és így tovább, hanem azért is, mert többször is őszintén feltűntetik, hogy annak ellenére, hogy a lehető legjobb elemzéseket/tippeket nyújtják, ez nem jelenti szükségszerűen azt, hogy azok mindig nyerőek is lesznek. Azt tanácsolják ügyfeleiknek, hogy mindig számoljanak tartalékkal és csak annyi pénzt tegyenek fel fogadásra, amellyel megengedhetik maguknak akár annak az esetleges elvesztését is, vagyis még a „profiknál“ is előfordulhat rossz tippszéria. Ez az őszinteség minden kétséget kizáróan pozitív változás ahhoz képest, mint amikor valaki határozottan állítja, hogy a tippjei mindig százszázalékosak és „nincsen hova fejlődni“. Véleményünk szerint ilyesmi nem lehetséges.

Hisszük, hogy kellemes csalódás éri az OKFogadás minőségi szolgáltatásait illetően!

A tipp-szolgáltatásaikat a következő oldalon próbálhatja ki: www.okfogadas.hu. Sok szerencsét kívánunk!

Fel